Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Bij Corné van den Brink leveren we allerlei verschillende soorten tegels. Zo hebben we de juiste tegels voor uw balkon, maar beschikken we ook over badkamertegels uit Veenendaal. Het uitzoeken van de juiste badkamertegels is van groot belang voor de juiste inrichting van uw badkamer. De vloertegels in de badkamer moeten namelijk aansluiten op de rest van het interieur. Niet alleen de kleur is van belang bij uw keuze. Ook de structuur is een belangrijk aspect om op te letten. Dit kan van belang zijn als u bijvoorbeeld bang bent om uit te glijden wanneer u de douchecabine verlaat. Wat uw wensen ook zijn, bij Corné van den Brink bent u aan het juiste adres.

Een ruime keuze aan badkamertegels uit Veenendaal

Welke badkamer vloertegels het best bij uw badkamer passen, is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Smaken kunnen verschillen en dat is maar goed ook, anders zouden er veel dezelfde badkamers bestaan. Bij Corné van den Brink vindt iedereen de perfecte badkamertegels. Wij beschikken namelijk over een erg breed assortiment. Daarnaast leveren en plaatsen wij elk type, soort en kleur. U hoeft dus niet bang te zijn dat bepaalde tegels niet bij ons beschikbaar zijn.

Inspiratie opdoen in onze showroom

Het uitkiezen van de juiste tegels voor een badkamer is geen beslissing die u zomaar neemt. Bij ons heeft u de mogelijkheid om inspiratie op te doen. Wij beschikken namelijk over een grote showroom waarin u de tegels voor uw badkamer van dichtbij kunt bekijken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de tegels in het echt ziet in plaats van op afbeeldingen. Zo krijgt u een veel beter beeld van hoe de (vloer)tegels uiteindelijk in uw badkamer zullen staan. De voordelen van onze showroom:

  • Overzicht van het hele assortiment
  • De mogelijkheid om de structuur te voelen
  • Direct gepast advies krijgen
  • Zekerheid over de tegels bij de rest van uw interieur
  • Lekkere koffie

Badkamertegels uit Veenendaal kopen

Bent u van plan om uw badkamer een make-over te geven of hebt u een nieuw huis gekocht waar nog een badkamer geplaatst moet worden? Twijfel niet om een offerte aan te vragen of neem contact met ons op, indien u nog vragen heeft.

Contact


Corné van den Brink
Kazemat 6
3905 NR Veenendaal

06-20433782

Contactformulier

  • Waar heeft u ons gevonden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.