Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Bij Corné van den Brink leveren we allerlei verschillende soorten tegels. Zo hebben we de juiste tegels voor uw balkon, maar beschikken we ook over badkamertegels. Het uitzoeken van de juiste badkamertegels is van groot belang voor de juiste inrichting van uw badkamer. De vloertegels in de badkamer moeten namelijk aansluiten op de rest van het interieur. Niet alleen de kleur is van belang bij uw keuze. Ook de structuur is een belangrijk aspect om op te letten. Dit kan van belang zijn als u bijvoorbeeld bang bent om uit te glijden wanneer u de douchecabine verlaat. Wat uw wensen ook zijn, bij Corné van den Brink bent u aan het juiste adres.

Een ruime keuze aan badkamertegels

Welke badkamer vloertegels het best bij uw badkamer passen, is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Smaken kunnen verschillen en dat is maar goed ook, anders zouden er veel dezelfde badkamers bestaan. Bij Corné van den Brink vindt iedereen de perfecte badkamertegels. Wij beschikken namelijk over een erg breed assortiment. Daarnaast leveren en plaatsen wij elk type, soort en kleur. U hoeft dus niet bang te zijn dat bepaalde tegels niet bij ons beschikbaar zijn.

Tegelmontage op locatie

Ook bij tegels die u niet bij ons heeft besteld, helpen we u graag. Wij zorgen ervoor dat de montage vlekkeloos verloopt en dat u kunt genieten van een prachtig geheel.

Inspiratie opdoen in onze showroom

Het is niet gemakkelijk om de juiste tegels te kiezen voor uw badkamer. Kom daarom naar onze showroom om inspiratie op te doen. Op die manier bekijkt u de tegels van dichtbij en kunnen wij u voorzien van passend advies!

Badkamertegels kopen 

Bent u van plan om uw badkamer een make-over te geven of hebt u een nieuw huis gekocht waar nog een badkamer geplaatst moet worden? Twijfel niet om een offerte aan te vragen of neem contact met ons op indien u nog vragen heeft. 

Heb je een vraag?