Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

De hal is de eerste plek die de bezoeker van uw huis te zien krijgt. En aangezien er maar één kans is voor een eerste indruk moet die kans zeker gegrepen worden. Bij Corné vd Brink uit Veenendaal hebben we veel ervaring met het plaatsen van de juiste tegels op de juiste locatie. Daarnaast geven wij advies, zodat u zeker kunt zijn van uw keuze. 

Kies de juiste tegels voor uw hal

De juiste tegels kunnen een hal maken of breken. Maar wat zijn nou de juiste tegels voor uw hal? Dat is een vraag die voor iedereen een ander antwoord oplevert. Smaken verschillen nou eenmaal en dat is maar goed ook. Wanneer iedereen in Veenendaal dezelfde hal zou hebben, wordt het al snel een saaie boel. De tegels moeten dus aansluiten op uw smaak. Daarnaast is het van belang dat de tegels in de hal één geheel vormen met de rest van de hal. De kleur van de muren en het plafond hebben dus ook invloed op uw keuze. Tot slot moet de kwaliteit goed zijn. In de hal komt u misschien wel binnen met natte schoenen, omdat het buiten heeft geregend. Als uw tegels niet genoeg grip hebben, kan dit ervoor zorgen dat u uitglijdt. Met alle gevolgen van dien.

Een breed assortiment tegels in Veenendaal

Wij snappen dat het kiezen van de juiste tegels in uw hal niet even gemakkelijk is. Bij Corné vd Brink beschikken wij daarom over een breed assortiment tegels in Veenendaal. Hierdoor hoeft u nooit met minder genoegen mee te nemen en kunt u uw hal precies inrichten zoals u het voor ogen heeft. Bij ons vindt u geheid de perfecte tegel om uw hal mee te betegelen. Wij leveren de tegels in diverse maten, types en kleuren. Weet u niet precies wat u moet kiezen? Wij geven u graag advies en denken graag met u mee over wat de juiste keuze is. Intussen kunt u hier alvast wat inspiratie opdoen.

Tegels leggen

Om een zo compleet mogelijke service te bieden, leggen wij ook tegels die u ergens anders heeft besteld. De keuze van de juiste tegel is uiteraard belangrijk. Het is echter nog belangrijker om ze netjes en strak te leggen. Door gebruik te maken van onze vakmannen, bent u altijd verzekerd van een topresultaat.

Tegels kopen voor uw hal in Veenendaal?

Wilt u uw hal voorzien van nieuwe tegels zodat de mensen bij binnenkomst al verliefd zijn op uw huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag gerust een offerte aan. Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.

Heb je een vraag?


Ontdek wat klanten vertellen...


van den Brink tegels
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Leo van de Pol
Leo van de Pol
07:25 15 Dec 22
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
Jasper van den brink
18:56 01 Nov 20
Bekijk alle beoordelingen
js_loader