Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

De hal is de eerste plek die de bezoeker van uw huis te zien krijgt. En aangezien er maar één kans is voor een eerste indruk moet die kans zeker gegrepen worden. Bij Corné vd Brink in Veenendaal hebben we veel ervaring met het plaatsen van de juiste tegels op de juiste ruimte. Daarnaast geven wij advies, zodat u zeker kunt zijn van uw keuze. 

Kies de juiste tegels voor uw hal

De juiste tegels kunnen een hal maken of breken. Maar wat zijn nu de juiste tegels voor uw hal? Dat is een vraag die voor iedereen een ander antwoord oplevert. Smaken verschillen nu eenmaal en dat is maar goed ook. Wanneer iedereen dezelfde hal zou hebben, wordt het al snel een saaie boel. De hal tegels moeten dus aansluiten op uw smaak. Daarnaast is het van belang dat de tegels in de hal één geheel vormen met de rest van de hal. De kleur van de muren en het plafond hebben dus ook invloed op uw keuze. Tot slot moet de kwaliteit goed zijn. In de hal komt u misschien wel binnen met natte schoenen, omdat het buiten heeft geregend. Als uw tegels niet genoeg grip hebben, kan dit ervoor zorgen dat u uitglijdt. Met alle gevolgen van dien.

Een breed assortiment hal tegels in Veenendaal

Wij snappen dat het kiezen van de juiste tegels in uw hal niet altijd gemakkelijk is. Bij Corné vd Brink beschikken we daarom over een breed assortiment tegels in Veenendaal. Hierdoor kunt u uw hal precies inrichten zoals u het voor ogen heeft. Bij ons vindt u geheid de perfecte tegel om uw hal mee te betegelen. Wij leveren de tegels in diverse maten, types en kleuren. Weet u niet precies welke tegel u moet kiezen? Wij geven graag advies en denken graag met u mee over wat de juiste keuze is. Intussen kunt u hier alvast wat inspiratie opdoen.

Tegels leggen

Om een zo compleet mogelijke service te bieden, leggen wij ook hal tegels die u ergens anders heeft besteld. De keuze van de juiste tegel is uiteraard belangrijk. Het is echter nog belangrijker om ze netjes en strak te leggen. Door gebruik te maken van onze vakmensen, bent u altijd verzekerd van een topresultaat.

Tegels kopen voor uw hal in Veenendaal?

Wilt u uw hal voorzien van nieuwe tegels zodat u bij binnenkomst direct blij wordt van de uitstraling van uw huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag gerust een offerte aan. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Heb je een vraag?


Ontdek wat klanten vertellen...


Erwin Vasbinder
17 April 2024
Keurige zaak: eigenaar lijkt z'n vak te verstaan, denkt actief mee. Kwaliteit van producten oogt bovengemiddeld. Levert voornamelijk (of uitsluitend) via aannemers. De regels zijn net besteld en nog niet gelegd, dus over de uitvoering en kwaliteit op de lange termijn kan ik nog geen uitspraak doen.
Irene Frankfort
2 December 2023
robert knol
3 September 2023
Wij hebben bij ‘Van den Brink tegels’ onze tegels voor de badkamer gekocht. Het was een erg fijne ervaring; de showroom is netjes, schoon en ruim met meer dan voldoende keus. Je kunt er in alle rust rondkijken en precies als je vragen begint te krijgen, staat er iemand voor je klaar. Op een vriendelijke manier word je geholpen, zonder het gevoel te krijgen iets te moeten kopen. Niet alleen de liefde voor het vak, maar ook de harmonieuze sfeer is voelbaar bij dit fijne familiebedrijf. Wij waren echt blij verrast toen we hier kwamen, zo werd de lastige keus van materiaal weer leuk! De kwaliteit van de tegels is erg goed en ook de expertise en tevens nazorg zijn van hetzelfde niveau; zonder twijfel 5 sterren!
Trudy van de Lagemaat
11 Februari 2023
Leo van de Pol
15 December 2022
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
1 November 2020