Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

4 november 2019

Kies voor een moderne keuken

Een moderne keuken heeft veel kenmerken die passen bij de huidige tijd. Goede kwaliteit, strakke lijnen en een frisse uitstraling. Echter is het niet alleen de uitstraling die de keuken zo populair maakt. Een moderne keuken komt namelijk met veel voordelen. In dit blog lees je er alles over.

Een moderne keuken met een efficiënte indeling

Ook op het gebied van keukens heeft de techniek niet stilgestaan. Alle apparatuur is tegenwoordig efficiënter, zuiniger, beter en heeft een strakker design. Dat geldt echter niet alleen voor keukenapparatuur maar ook voor opbergruimte. Kasten hebben een nieuwe indeling gekregen met innovatieve opbergoplossingen. Denk aan lades i.p.v. kastjes, weggewerkte afzuigkappen, apothekerskasten, draaiplateau’s en een strak, greeploos design. In een moderne keuken kun je vaak meer kwijt in minder ruimte.

Modern keuken apparatuur

Het is al even genoemd maar modern keukenapparatuur ziet er tegenwoordig niet meer slecht uit. Het strakke design zorgt zelfs voor een high tech uitstraling die perfect past bij de moderne keuken. Vroeger was een magnetron of oven nog erg lelijk. Het had grote, lompe knoppen en een verouderd display. Tegenwoordig is apparatuur elegant, strak afgewerkt en goed ontworpen. Het mag daardoor ook gezien worden. Je ziet daarom ook steeds vaker dat ovens en magnetrons op ooghoogte worden ingebouwd. Dit is in sterk contrast met de plek onder het fornuis, dat hier traditioneel voor gekozen werd.

Moderne tegels voor een moderne keuken

Als u ook die moderne sfeer en stijl wil voor uw eigen keuken, zult u ook moeten denken aan de tegels. Dit geldt voor zowel de vloer als de wand. Bij moderne keukens horen de strakke lijnen en de naadloze overgangen. Ons advies als tegelexpert is dan ook om te kiezen voor grote tegels. Dankzij de grotere tegels heeft u er immers minder nodig, waardoor ook minder voegen zichtbaar zullen zijn. Dit versterkt de uitstraling die u zoekt.

Voor de vloer staat een mooie antraciet kleur nooit verkeerd. Antraciet past bij elke keuken en elke inrichting. Doordat de tegels gemaakt zijn van keramiek gaan ze lang mee en zijn ze onderhoudsvriendelijk. Voor de keukenachterwand kunt u kijken naar verschillende soorten en kleuren tegels die wij in onze showroom hebben. U kunt daar veel inspiratie opdoen en in gesprek gaan met onze adviseurs. Een goede keuze maken, wordt daardoor een stuk makkelijker. In de tussentijd kunt u ook eens kijken naar deze uitgebreide blog. Alles dat u moet weten over tegels in Veenendaal, is daar te vinden.

Neem contact met ons op

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen u graag. Daarnaast staat vragen altijd vrij, u zit dus nergens aan vast.

Ontdek wat klanten vertellen...


van den Brink tegels
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Leo van de Pol
Leo van de Pol
07:25 15 Dec 22
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
Jasper van den brink
18:56 01 Nov 20
Bekijk alle beoordelingen
js_loader