Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Meer over het merk ‘Novabell’

Novabell tegels heeft al 30 jaar keramische passie. Novabell werd in 1988 opgericht door Silvio Bellei, hij was een van de grondleggers van deze Italiaanse keramische industrie. Novabell heeft passie voor keramiek en is altijd bezig om zich te verbeteren. Door de jarenlange ervaring zorgen zij voor prachtige en innovatieve keramische producten. Ook speelt technologie en innovatie een grote rol bij het produceren van de NovaBell tegels.

Wanneer u kiest voor de vloertegels van Novabell, dan kiest u voor een vloertegel die veiligheid geeft. Novabell volgt alle trends en ontwikkelingen op het gebied van tegels op de voet.

Bekijk ze in onze showroom

Logo NovaBell
NovaBell laminaat

Eiche

Eiche is veel meer dan een keramisch hout, en komt voort uit het verlangen om ruimte te vertegenwoordigen als een context voor comfort en gastvrijheid, levend universum, waarin het ontwerp en de prestaties van oppervlakken zijn ten dienste van de kwaliteit van het dagelijks leven en een boodschap overbrengen van: pure authenticiteit.

NovaBell laminaat

Eiche

Thermae tegels

Thermae

NovaBell's Thermae-collectie viert de oude charme van travertijn, de unieke, prachtige steen die vandaag de dag nog steeds oppervlakken animeert met zijn warme omhelzing. De fusie en perfecte overeenkomst tussen chromatische dynamiek en tactiele structuur resulteert in buitengewoon esthetisch realisme in combinatie met een verleidelijk oppervlak dat zacht aanvoelt.

NovaBell tegels in badkamer

Thermae

NovaBell tegels in woonkamer

Soeverein

Sovereign is het nieuwe Novabell-oppervlak dat de echte schoonheid en absolute zuiverheid van de natuursteen benadrukt.

Smeraldo tegels

Fusion

Fusion is porseleinen aardewerk van baksteenformaat dat het vakmanschap van handgemaakt keramiek oproept en, door middel van negen supertrendy tinten, muren ontwerpt met levendige tactiele energie.

Bent u opzoek naar meer inspiratie?
Kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Ontdek wat klanten vertellen...


van den Brink tegels
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Leo van de Pol
Leo van de Pol
07:25 15 Dec 22
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
Jasper van den brink
18:56 01 Nov 20
Bekijk alle beoordelingen
js_loader