Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Meer over het merk ‘Sottocer’

Vroeger en nu, ambacht en technologie, passie en perfectie. Verschillende stijlen, maten en kleuren met elkaar combineren. De weg naar een harmonieus interieur. Sottocer is uw one-stop-shop oplossing. Sottocer-tegels zorgen voor karakter, over de grenzen van verschillende stijlen heen. In een strakke moderne woning of een statig oud pand.

‘Sotto’ verwijst naar Zottegem, de stad waar onze roots liggen. Onze tegels zijn 100% Belgisch design.

 

Bekijk ze in onze showroom

Logo Sottoccer
Sotoccer keukentegels

Urban

Sotoccer haltegels

Concept

Sotoccer badkamertegels

Harmony

Sotoccer badkamer tegels

Brickx

Sottocer hal tegels

Egmont

Sottocer badkamertegels

Block glossy

Bent u opzoek naar meer inspiratie?
Kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Ontdek wat klanten vertellen...


Erwin Vasbinder
17 April 2024
Keurige zaak: eigenaar lijkt z'n vak te verstaan, denkt actief mee. Kwaliteit van producten oogt bovengemiddeld. Levert voornamelijk (of uitsluitend) via aannemers. De regels zijn net besteld en nog niet gelegd, dus over de uitvoering en kwaliteit op de lange termijn kan ik nog geen uitspraak doen.
Irene Frankfort
2 December 2023
robert knol
3 September 2023
Wij hebben bij ‘Van den Brink tegels’ onze tegels voor de badkamer gekocht. Het was een erg fijne ervaring; de showroom is netjes, schoon en ruim met meer dan voldoende keus. Je kunt er in alle rust rondkijken en precies als je vragen begint te krijgen, staat er iemand voor je klaar. Op een vriendelijke manier word je geholpen, zonder het gevoel te krijgen iets te moeten kopen. Niet alleen de liefde voor het vak, maar ook de harmonieuze sfeer is voelbaar bij dit fijne familiebedrijf. Wij waren echt blij verrast toen we hier kwamen, zo werd de lastige keus van materiaal weer leuk! De kwaliteit van de tegels is erg goed en ook de expertise en tevens nazorg zijn van hetzelfde niveau; zonder twijfel 5 sterren!
Trudy van de Lagemaat
11 Februari 2023
Leo van de Pol
15 December 2022
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
1 November 2020