Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Wij zijn dé tegelspecialist in Veenendaal

Bent u op zoek naar tegels in Veenendaal voor uw keuken, balkon of badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over tegels van hoogwaardige kwaliteit en zijn dé tegelspecialist in Veenendaal en omstreken.

Meer dan alleen leverancier

Bij ons kunt u voor meer terecht dan onze kwalitatieve tegels. Wij denken met u mee over de keuze van de tegels en geven u advies. U bent daarnaast altijd welkom in onze showroom voor inspiratie. Tot slot plaatsen de professionals de tegels ook nog eens op uw locatie. U krijgt bij ons vooraf een uitgebreide offerte die u eerst kunt controleren. U ontvangt het factuur pas als u tevreden bent over ons werk. Zonder verrassingen. Dat maakt ons dé tegelspecialist.

 

Heb je een vraag?


Ontdek wat klanten vertellen...


van den Brink tegels
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Leo van de Pol
Leo van de Pol
07:25 15 Dec 22
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
Jasper van den brink
18:56 01 Nov 20
Bekijk alle beoordelingen
js_loader