Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Wij zijn dé tegelspecialist in Veenendaal

Bent u op zoek naar tegels in Veenendaal voor uw keuken, balkon of badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over tegels van hoogwaardige kwaliteit en zijn dé tegelspecialist in Veenendaal en omstreken.

Meer dan alleen leverancier

Bij ons kunt u voor meer terecht dan onze kwalitatieve tegels. Wij denken met u mee over de keuze van de tegels en geven u advies. U bent daarnaast altijd welkom in onze showroom voor inspiratie. Tot slot plaatsen de professionals de tegels ook nog eens op uw locatie. U krijgt bij ons vooraf een uitgebreide offerte die u eerst kunt controleren. U ontvangt het factuur pas als u tevreden bent over ons werk. Zonder verrassingen. Dat maakt ons dé tegelspecialist.

 

Heb je een vraag?


Ontdek wat klanten vertellen...


Erwin Vasbinder
17 April 2024
Keurige zaak: eigenaar lijkt z'n vak te verstaan, denkt actief mee. Kwaliteit van producten oogt bovengemiddeld. Levert voornamelijk (of uitsluitend) via aannemers. De regels zijn net besteld en nog niet gelegd, dus over de uitvoering en kwaliteit op de lange termijn kan ik nog geen uitspraak doen.
Irene Frankfort
2 December 2023
robert knol
3 September 2023
Wij hebben bij ‘Van den Brink tegels’ onze tegels voor de badkamer gekocht. Het was een erg fijne ervaring; de showroom is netjes, schoon en ruim met meer dan voldoende keus. Je kunt er in alle rust rondkijken en precies als je vragen begint te krijgen, staat er iemand voor je klaar. Op een vriendelijke manier word je geholpen, zonder het gevoel te krijgen iets te moeten kopen. Niet alleen de liefde voor het vak, maar ook de harmonieuze sfeer is voelbaar bij dit fijne familiebedrijf. Wij waren echt blij verrast toen we hier kwamen, zo werd de lastige keus van materiaal weer leuk! De kwaliteit van de tegels is erg goed en ook de expertise en tevens nazorg zijn van hetzelfde niveau; zonder twijfel 5 sterren!
Trudy van de Lagemaat
11 Februari 2023
Leo van de Pol
15 December 2022
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
1 November 2020