Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

5 november 2019

Sta bij u thuis eens stil in de hal en kijk goed om u heen. Hoe vaak gebeurt dat? En wat valt u op? De hal, in tegenstelling tot de woonkamer, wordt haast nooit gebruikt om echt tijd in te spenderen. De hal is bij veel mensen thuis een transitieruimte die de belangrijkste kamers van de woning met elkaar verbindt. Maar wat heeft dat voor een effect gehad op de inrichting van uw hal? In de hal staan vaak weinig meubels, de hal tegels zijn dus van groot belang, omdat ze goed zichtbaar zijn.

Voel je thuis met de juiste tegels in de hal

Omdat de hal niet een zitruimte is, spenderen maar weinig mensen de benodigde aandacht aan de inrichting van de hal. Terwijl u met een mooie of warme kleur op de muren en de juiste vloertegels al een heel eind op weg bent. Uiteraard moet de keuze aansluiten bij uw smaak en de rest van de inrichting. Met onze ruime keuze aan tegels uit Veenendaal, is ook voor uw smaak iets moois te vinden.

Vloertegels voor een strakke, moderne hal

Bij een moderne uitstraling horen mooie, rechthoekige tegels in een antracietkleur. De tegels stralen moderniteit, warmte en luxe uit. Het gevoel van warmte kan dan nog eens extra versterkt worden door de juiste verlichting. Daardoor krijg je een mooi geheel. Wat materiaal betreft, bent u met keramische tegels altijd op het juiste pad. Keramische tegels zijn duurzaam, makkelijk schoon te maken, sterk en betaalbaar. Dat zijn dus moderne tegels voor een moderne uitstraling.

Tegels in een Mediterrane hal

Bij een Mediterrane inrichting horen andere kleuren en andere materialen. Denk bijvoorbeeld aan terracotta tegels of Portugese tegels. Daarmee creëer je al snel een uitstraling die past bij landen zoals Italië, Frankrijk, Spanje en Portugal. Dit geeft een zeer welkome en warme sfeer aan iedereen die door de voordeur stapt. Meer informatie over allerlei soorten tegels vind je hier.

De juiste vloertegels voor de juiste uitstraling

Welke smaak en wensen u ook heeft, bij van den Brink Tegels hebben wij het aanbod en de expertise om aan uw eisen te voldoen. In onze prachtige showroom kunt u genoeg inspiratie opdoen. Neem dus snel contact met ons op.

Ontdek wat klanten vertellen...


van den Brink tegels
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Leo van de Pol
Leo van de Pol
07:25 15 Dec 22
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
Jasper van den brink
18:56 01 Nov 20
Bekijk alle beoordelingen
js_loader