Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Uw huidige badkamer is wellicht al oud of er is recent iets kapot gegaan dat gerepareerd moet worden. Wat bij u ook de reden is, uw badkamer is aan vervanging toe. Maar hoe pakt u dat aan? Bij een nieuwe badkamer komt veel kijken. Wij helpen u daarom bij alle stappen in de badkamer montage in Veenendaal. Van het verwijderen van de oude badkamer tot het gebruiksklaar maken van de nieuwe.

Offerte aanvragen

Het complete plaatje

Bij van den Brink Tegels nemen we het gehele proces rond de montage van uw badkamer uit handen. We kunnen u helpen bij:

  • Het demonteren van uw oude badkamer, inclusief verwijderen van de huidige tegels.
  • Het adviseren over de nieuwe tegels in onze showroom
  • Het leveren van de nieuwe tegels
  • Het monteren van de nieuwe tegels
  • Het monteren en installeren van uw nieuwe badkamermeubels

Zodra u contact met ons opneemt kan het balletje gaan rollen. U wordt volledig ontzorgd. Het enige dat u dan nog hoeft te doen, is genieten van uw nieuwe badkamer. Uiteraard kunnen wij ook slechts één of enkele diensten uit deze lijst voor u doen. Als u bijvoorbeeld al tegels heeft, kunnen wij die ook voor uw monteren.

Badkamer montage kosten

Voordat we beginnen krijgt u van ons uiteraard een overzichtelijke offerte. De kosten worden daar inzichtelijk in gepresenteerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Als alles helder is, gaan we aan de slag met de montage van uw badkamer in Veenendaal.

Ook zorgeloos een nieuwe badkamer in Veenendaal?

Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag. Eerst nog een aantal vragen stellen? Geen enkel probleem. Wij nodigen u ook graag uit in onze showroom om eens kennis te maken. Een nieuwe badkamer monteren gaat immers niet over één nacht ijs.

Heb je een vraag?