Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Als u in een appartement woont, is uw balkon vaak de enige mogelijkheid om lekker buiten te kunnen zitten. U wilt daarom natuurlijk dat het een fijne, gezellige plek is. Onze balkon tegels zijn daarvoor perfect. Zij geven een warme uitstraling en een comfortabele ondergrond. Met een klein beetje aankleding heeft u dan al snel een fantastische plek om van de buitenlucht te genieten. Daar gaat u nog lang plezier van hebben!

Maak het balkon één geheel

Nu bestaat een balkon uit meer dan alleen tegels. Er is het nodige meubilair aanwezig om op een mooie zomeravond heerlijk te kunnen genieten van de frisse lucht. U heeft er wellicht zelfs mooie planten neergezet die de sfeer bevorderen. U heeft nagedacht over het uiterlijk van de meubels en welke sfeer dit met zich meebrengt. Het is daarom handig om erop te letten dat de balkon tegels aansluiten bij de meubels die er al staan. Dit zorgt uiteindelijk voor een prachtig geheel.

Kies voor kwaliteit

Bij Corné van den Brink kiest u voor kwaliteit. En dit is op het gebied van balkon tegels een slimme zet. Naast het feit dat de tegels tegen een stootje kunnen, hebben ze ook voldoende grip. Na een regenbui kan er aardig wat slipgevaar ontstaan wanneer u niet de juiste balkontegels heeft. Zeker wanneer u slecht ter been bent of snel uitglijdt, is dit zeker iets om mee te nemen in uw overweging. 

Balkon tegels kiezen en monteren!

Bij ons kunt u terecht voor het hele pakket. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste tegels door middel van advies. Vervolgens kiest u bij ons de tegels uit die het beste bij uw balkon passen. Tot slot komen wij na het kiezen van de juiste tegels ze ook bij u op professionele wijze leggen. U bent bij ons in één keer klaar. Zo geniet u het snelst van uw vernieuwde balkon. Ook leggen wij tegels die u niet bij ons heeft besteld. U kunt bij ons dus kiezen voor enkele diensten of het complete pakket. Zo komen wij u altijd tegemoet. 

badkamertegels

Wij beschikken over een breed assortiment

Zoals eerder aangegeven hebben wij veel verschillende balkon tegels in ons assortiment. Het is nu eenmaal zo dat iedereen een andere smaak heeft. Dit zorgt er voor dat niet alle balkons hetzelfde eruit zien en er een gezonde dosis variatie aanwezig is. Bij ons vindt u geheid de perfecte tegels om uw balkon mee te betegelen. Wij leveren de tegels in allerlei verschillende types, maten en kleuren. Weet u niet precies wat u moet kiezen? Wij geven u graag advies en denken graag met u mee over wat de juiste keuze is.  

Bekijk de balkon tegels in onze showroom

We snappen dat het geen gemakkelijke taak is om te kiezen welke tegels het best bij uw balkon passen. Bij Corné van den Brink hebben we daarom een showroom waar u al onze tegels nog eens goed van dichtbij kunt bekijken. Wij snappen dat afbeeldingen niet altijd genoeg inzicht geven in hoe de tegels er werkelijk uitzien. Aarzel daarom niet om de tegels bij ons in Veenendaal te bekijken. Een bezoek aan onze showroom levert u het volgende op:

  • Overzicht van het hele assortiment
  • De mogelijkheid om de structuur te voelen
  • Direct gepast advies krijgen
  • Zekerheid over de tegels bij de rest van uw interieur
  • Lekkere koffie

Balkon tegels kopen 

Bent u van plan om uw balkon een heuse make-over te geven met onze kwalitatief hoogstaande tegels? Vraag dan gerust een offerte aan. Indien u nog vragen heeft of advies nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Heb je een vraag?


Ontdek wat klanten vertellen...


van den Brink tegels
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Leo van de Pol
Leo van de Pol
07:25 15 Dec 22
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
Jasper van den brink
18:56 01 Nov 20
Bekijk alle beoordelingen
js_loader