Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Kom naar onze showroom

Wanneer u tegels uitkiest voor uw badkamer of keuken, doet u dat natuurlijk niet digitaal. Het is belangrijk dat u de tegels in het echt ziet zodat u verschillende tegels kunt combineren en een voorstelling kunt maken van hoe het er bij u thuis uit komt te zien. Wij hebben daarom een goed ingerichte showroom, die u op afspraak kunt bezoeken.

Afspraak maken

De voordelen van een showroombezoek

In onze showroom kunt ons hele aanbod op uw gemak bekijken. Bovendien zijn alle tegels te zien in dag- en avondlicht. De ene badkamer heeft wel veel licht en de andere niet. Dat maakt vaak een wereld van verschil. In de showroom ziet u dus het resultaat zoals dat ook bij u thuis het geval zou zijn. Dat is een belangrijk voordeel.

Een ander voordeel is de expertise van ons personeel. In onze showroom vindt u één van onze collega’s met verstand van tegels, stijl, trends en meer. U kunt hem het hemd van het lijf vragen zodat u altijd de beste keuzes maakt. U weet dan zeker dat u tevreden kunt zijn met het resultaat.

Badkamertegels veenendaal monteren

Verschillende kleuren, vormen en materialen

Bij van den Brink vind u veel verschillende soorten tegels. Uiteraard hebben we de klassiekers zoals witte en zwarte tegels in verschillende afmetingen. Maar ook honingraat-vormen, rechthoekige tegels en allerlei structuren, vormen en prints die helemaal bij de trends en stijlen van vandaag passen.

Ideale locatie in Veenendaal

Na 20 jaar ervaring is van den Brink tegels een begrip geworden in Veenendaal en omstreken. Onze showroom ligt daarom in het noorden van deze mooie stad, net boven de A12. Het is daarmee ook nog eens heel goed bereikbaar. U vindt onze showroom op het volgende adres:

Arsenaal 11
3905 NN Veenendaal

Met Google Maps of uw navigatiesysteem is het eenvoudig te vinden.

Maak direct een afspraak om langs te komen

Van den Brink tegels staat bekend om vakwerk, deskundig advies, duidelijkheid en totale ontzorging. Tevreden zijn met uw nieuwe badkamer of keuken begint daarom met een bezoek aan onze showroom. Maak direct een afspraak om langs te komen!

Van den Brink Tegels
Arsenaal 11
3905 NN Veenendaal

06-20433782

Contactformulier

  • Waar heeft u ons gevonden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.