Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Als u een nieuwe keuken aan het uitzoeken bent, zult u ook denken aan de vloer. Het ligt voor de hand om daar keuken tegels voor te kiezen. Maar welke? Er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden. Zo moet de uitstraling niet alleen bij uw smaak passen maar ook bij de rest van uw interieur. De keuze voor het juiste materiaal, de juiste structuur en de onderhoudsvriendelijkheid is niet eenvoudig gemaakt. Wij helpen je daarom graag.

Een breed assortiment keuken tegels

Bij van den Brink hebben we een brede collectie aan tegels in Veenendaal. Dat is maar goed ook want niet iedereen heeft dezelfde smaak. Daarom zijn er bij ons keukentegels te vinden in allerlei verschillende soorten, kleuren, structuren en afmetingen.

Tegels leggen

De juiste tegels kiezen is natuurlijk belangrijk. Wat echter nog belangrijker is, is het leggen van de tegels. Een strakke, correcte montage zorgt voor een goede uitstraling. Wij leggen daarom ook tegels die u niet bij ons heeft besteld. Zo heeft u altijd de beschikking over een echte vakman.

Waar moeten keuken tegels aan voldoen? 

In de keuken wordt natuurlijk gekookt maar er wordt ook veel gegeten. Met andere woorden: het wordt er vies en vettig. Het is daarom handig dat je keukentegels glad zijn en zo groot mogelijk. Daardoor zijn er namelijk minder voegen waar vuil in vast kan komen te zitten. Dit kan de uitstraling echter ook veranderen. Het is daarom belangrijk om een keuze te maken tussen het praktische nut van de keukentegels en het uiterlijk.

Kom naar onze showroom

Via het internet kunt u tegenwoordig een steeds beter beeld van producten krijgen. Echter is een bezoek aan onze showroom nog altijd de beste optie. Zo krijgt u een goed gevoel bij de kleur, het materiaal en de structuur van de tegels. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw vragen. Onze getalenteerde medewerkers kunnen u zo van het beste advies voorzien. En ook niet onbelangrijk: we hebben heerlijke koffie. Alle reden om even langs te komen dus.

Neem contact met ons op

Is het tijd voor nieuwe keuken tegels of heeft u net een nieuw huis zonder keuken gekocht? Neem dan contact met ons op. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Wij helpen u graag.

Heb je een vraag?


Ontdek wat klanten vertellen...


van den Brink tegels
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Leo van de Pol
Leo van de Pol
07:25 15 Dec 22
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
Jasper van den brink
18:56 01 Nov 20
Bekijk alle beoordelingen
js_loader