Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

23 oktober 2019

Er is een duidelijke trend op het gebied van tegels op dit moment. Als u goed heeft opgelet ziet u een duidelijke voorkeur voor keramische tegels. Deze tegels worden gemaakt van klei en andere materialen. De technieken zijn in de loop der jaren natuurlijk behoorlijk verbeterd waardoor betere tegels en schonere processen zijn ontstaan. De keramische tegel is daarom ook nog eens erg milieuvriendelijk. Als u eerst meer informatie wilt over verschillende soorten tegels, kunt u dit uitgebreide blog lezen.

Keramiek als duurzame optie

Keramiek bestaat voornamelijk uit natuurlijke materialen die in overvloed beschikbaar zijn. Denk aan zand en klei. In verschillende lagen worden deze grondstoffen op elkaar geplakt en dan gebakken. Dit maakt de tegels bijzonder sterk én onderhoudsvriendelijk. Daarnaast worden vaak nog andere elementen toegevoegd om tegels in verschillende kleuren en glansgraden te krijgen.

Verschillende materiaal looks voor een moderne uitstraling

De keramische houtlook tegels en keramische betonlook tegels zijn redenen voor de populariteit van keramiek. Dankzij de moderne technieken is het mogelijk om de keramische tegels eruit te laten zien als andere materialen. Bijvoorbeeld dus houtlook of betonlook. Dit ziet er prachtig uit, is zeer duurzaam én veel goedkoper en makkelijker in gebruik dan de echte materialen die zij representeren.

Keramische tegels zijn overal toepasbaar

Keramische tegels kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het maakt niet uit of u deze tegels voor uw terras in de tuin of voor uw keuken wilt gebruiken. De tegels hebben namelijk een bijzonder lage vochtopname, waardoor deze nog lang mooi blijven. Bovendien zijn de tegels krasvast. Ze zijn dus lastig te beschadigen. Ook deze redenen hebben bijgedragen aan de hoge populariteit van deze veelzijdige tegels.

Keramische tegels schoonmaken

Het schoonmaken van keramische tegels is zeer eenvoudig. U kunt ze gemakkelijk stofzuigen, vegen of dweilen. Daarnaast zijn er verschillende middelen die u kunt gebruiken. Veel mensen gebruiken bijvoorbeeld ammonia of azijn. Het beste kunt u dit mixen met water. Gebruik echter geen schoonmaakmiddelen met zeep of allesreiniger. Dit kan een dof laagje achterlaten op uw tegelvloer en dat is natuurlijk zonde.

Kom naar onze showroom

In onze showroom zijn al onze tegels uit Veenendaal te bezichtigen. Wij snappen dat uw tegelkeuze niet in 5 minuten gemaakt is. Kom langs voor inspiratie, advies en een lekkere kop koffie. Wij helpen u graag. Eerst nog even contact? Geen enkel probleem. U kunt ons altijd even bellen of mailen.

Ontdek wat klanten vertellen...


van den Brink tegels
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Leo van de Pol
Leo van de Pol
07:25 15 Dec 22
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
Jasper van den brink
18:56 01 Nov 20
Bekijk alle beoordelingen
js_loader