Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Op zoek naar een tegelzetter in Veenendaal? Bij Van den Brink hebben we niet alleen een breed assortiment met verschillende tegels, maar zorgen wij er ook voor dat uw tegels lijnrecht worden gezet. Dit doen we voor verschillende ruimtes in het huis zoals uw badkamer, de keuken, de hal of zelfs het balkon. Meer weten hierover? Neem gerust contact met ons op.

Tegels die perfect op elkaar aansluiten

Wanneer u een wand of vloer wilt laten afwerken door een tegelzetter in Veenendaal, heeft u verschillende opties. Er zijn voor verschillende budgetten verschillende tegels te vinden. Het grote voordeel van tegels is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. Daarnaast geven ze ruimtes die veelal vochtig worden, zoals de badkamer, een waterdichte afwerking. Maar daarvoor moet het zetten van de tegels wel goed gebeuren. Het zetten van tegels is niet voor iedereen een gemakkelijke taak. Misschien heeft u weinig ervaring met tegels of heeft u simpelweg geen zin of tijd om de klus te klaren. In dat geval kunt u ons als tegelzetter in Veenendaal inschakelen. Laten we eerlijk zijn, niemand zit te wachten op tegels die schots en scheef op de muur zitten. 

Wand tegels

Tegelzetter van den Brink

Als tegelzetter in Veenendaal staan wij bekend als een echte tegelspecialist. En dat is niet zomaar. Wij beschikken over echte vakmensen die er alles aan doen om kwaliteit te leveren. Naast het zetten van tegels beschikken we ook over een heel assortiment van kwalitatief hoogstaande tegels. Heeft u dus niet alleen een tegelzetter nodig, maar ook de tegels zelf? Kom dan gerust langs in onze showroom om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Tegel zagen

Wat kost het zetten van tegels?

De prijs van het zetten van tegels in Veenendaal verschilt enorm. Dit komt doordat er zoveel verschillende factoren komen kijken bij de totstandkoming van de prijs. Om te beginnen is de prijs afhankelijk van het oppervlakte dat betegeld moet worden. Een groot oppervlakte kost uiteraard meer dan een klein oppervlakte. Daarnaast heeft het type tegel dat u kiest invloed op de prijs. Sommige tegels zullen wat meer kosten dan andere tegels door het gekozen materiaal, de kleur of de kwaliteit. Tot slot komen de arbeidskosten er bij kijken. Bent u benieuwd wat u kwijt zult zijn voor één of meerdere van uw ruimtes? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Inspiratie opdoen in onze showroom

Het kiezen van de juiste tegels kan een hele klus zijn. Wanneer ze er eenmaal inzitten haal je ze er niet snel meer uit. Het is daarom belangrijk dat de juiste keuze wordt gemaakt. In onze showroom in Veenendaal kunt u goed inspiratie opdoen en de tegels in het echt bewonderen. Op die manier komt u niet voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent.

Showroom vd Brink

Heb je een vraag?


Ontdek wat klanten vertellen...


van den Brink tegels
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Leo van de Pol
Leo van de Pol
07:25 15 Dec 22
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
Jasper van den brink
18:56 01 Nov 20
Bekijk alle beoordelingen
js_loader