Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

7 januari 2020

Veel mensen vinden het fijn dat hun badkamer rustgevend is. Even lekker in bad of een warme douche nemen doet immers wonderen voor lichaam en geest. Maar hoe zorgt u ervoor dat de badkamer ook daadwerkelijk rustgevend wordt? Dat is voor een groot gedeelte afhankelijk van de badkamertegels die u kiest. Het materiaal en het uiterlijk zorgen voor het juiste, rustgevende gevoel.

Badkamertegels ideeën

Tegenwoordig zijn er veel meer opties met betrekking tot tegels dan vroeger. Uiteraard zijn er allerlei verschillende kleuren te kiezen, maar de echt mooie vernieuwing komt in de vorm van tegels met houtlook en betonlook. Dit zorgt ervoor dat allerlei mooie, nieuwe stijlen in de badkamer kunnen worden toegepast.

Houtlook badkamertegels

Hout is van oudsher een ongeschikt materiaal om te gebruiken in vochtige omgevingen. Het trekt krom, schimmelt en rot. In de badkamer ziet u dit materiaal dan ook niet snel terugkomen. Tot nu toe. Althans, dat lijkt zo. Want de badkamertegels met houtlook lijken precies op echt hout, maar zijn het niet! Hierdoor is het mogelijk om een prachtige houtlook vloer in de badkamer te installeren. Zelfs in de douchecabine! Dit houtlook uiterlijk zorgt natuurlijk voor een natuurgetrouwe en rustgevende sfeer, zonder aan kwaliteit en onderhoudsgemak te moeten inleveren!

Betonlook badkamertegels

Betonlook badkamertegels werken op dezelfde manier als de houtlook tegels en helpen direct bij het evenaren van een industriële uitstraling. De industriële inrichting is vooral de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Beton is net zoals hout niet een ideaal materiaal voor de badkamer. Het is van zichzelf ruw en lastig schoon te maken. Dankzij de tegels met betonlook behoudt u het gemak en weinig onderhoud van tegels, terwijl u toch de uitstraling krijgt die u zoekt. En ook voor een betonlook geldt dat een sfeer van rust gerealiseerd kan worden.

Neem contact met ons op

Dankzij onze uitgebreide ervaring met badkamers en tegels zijn wij er van overtuigd ook voor u een nieuwe badkamer te kunnen realiseren. Wij zijn immers niet voor niets de tegelspecialist uit Veenendaal. Neem daarom vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag.