Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Op zoek naar badkamertegels in Veenendaal? Bij Corné van den Brink beschikken we over allerlei soorten badkamertegels. Zo hebben we de juiste tegels voor iedere badkamer. Smaken verschillen immers per persoon en dat snappen we maar al te goed. De juiste badkamertegels kunnen een badkamer maken of breken. Het is daarom belangrijk dat u een goede keuze maakt. 

Monteren van de badkamertegels

Wij zijn meer dan alleen leverancier van badkamertegels in Veenendaal. Wij monteren ze namelijk ook bij u op locatie. We snappen dat niet iedereen dit zelf wil of kan doen en het is wel van belang dat het zetten van de tegels juist gebeurt. Om die reden hebben wij echte vakmensen in dienst die al het werk uit handen nemen voor u. Op die manier hoeft u zelf niets te doen behalve genieten van uw nieuwe badkamertegels.

Badkamertegels plaatsen in Veenendaal

Een breed assortiment

Bij Corné van den Brink beschikken we over een breed assortiment van badkamertegels in Veenendaal. Een badkamer moet een bepaalde uitstraling hebben en de tegels creëren een groot deel van deze uitstraling. Er zijn verschillende stijlen mogelijk als het aankomt op de badkamertegels. Wilt u dus een industriële look met betonlook tegels, een moderne, of juist een landelijke badkamer met marmeren tegels? Wij geven u advies over welke badkamertegels daar het beste bij passen!

Een industriële uitstraling

Een industriële badkamer heeft een stoer en rauw karakter. Dit krijgt u het beste voor elkaar met betonlook badkamertegels. Onbedekt echt beton is stevig, sterk en stabiel, maar niet per se heel geschikt voor de badkamer. Het is namelijk niet makkelijk schoon te maken. Daarnaast glijdt water moeilijk naar beneden, omdat beton niet glad is. Daardoor ontstaan schimmelplekken in de muur. Badkamertegels met betonlook lossen deze problemen op. U heeft namelijk alle voordelen van tegels met de uitstraling van beton. Ideaal voor de industriële badkamer.

La Cueva badkamertegels

Een moderne uitstraling

In een moderne badkamer kunt u met onze tegels veel verschillende kanten op. Met strakke, witte- of antraciete tegels zit je altijd goed. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden dan dat. Zo zijn vooral witte tegels erg goed te combineren met houtlook badkamertegels. Dit zijn normale tegels die zijn voorzien van een houtlook uitstraling. Rond deze houtlook tegels is een echte trend ontstaan. Voordat deze technologie ontwikkeld was, zag men immers bijna nooit houten vloeren of muren in de badkamer. Dat is namelijk ongeschikt voor vochtige omgevingen. De houtlook tegels lossen dit probleem op en passen daarom perfect in een moderne badkamer.

Badkamertegels

Een landelijke uitstraling

Een landelijke badkamer wordt vooral gekenmerkt door de natuurlijke en rustige uitstraling. De perfecte badkamertegels voor een landelijke badkamer bestaan daarom ook uit natuursteen. Denk aan graniet of marmer tegels. Ook hier zijn de houtlook badkamertegels een mooie aanvulling. Ook hout is uiteraard een natuurlijk materiaal en past daarmee perfect bij een landelijke uitstraling.

Bezoek onze showroom in Veenendaal

Het uitkiezen van de juiste tegels voor een badkamer is geen beslissing die u zomaar neemt. Bij ons heeft u de mogelijkheid om inspiratie op te doen. Wij beschikken namelijk over een grote showroom waarin u badkamertegels van dichtbij kunt bekijken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de tegels in het echt ziet in plaats van op afbeeldingen. Zo krijgt u een veel beter beeld van hoe de (vloer)tegels uiteindelijk in uw badkamer zullen staan. De voordelen van onze showroom in Veenendaal:

  • Overzicht van het hele assortiment
  • De mogelijkheid om de structuur te voelen van badkamertegels
  • Direct gepast advies krijgen
  • Zekerheid over de tegels bij de rest van uw interieur
  • Lekkere koffie

Showroom Vd Brink tegels Veenendaal

Neem contact met ons op

Is uw badkamer in Veenendaal toe aan nieuwe tegels? Kom dan gerust een kijkje bij ons nemen in onze showroom of neem contact met ons op indien u nog vragen heeft. Wij geven u graag advies!

Heb je een vraag?


Ontdek wat klanten vertellen...


Erwin Vasbinder
17 April 2024
Keurige zaak: eigenaar lijkt z'n vak te verstaan, denkt actief mee. Kwaliteit van producten oogt bovengemiddeld. Levert voornamelijk (of uitsluitend) via aannemers. De regels zijn net besteld en nog niet gelegd, dus over de uitvoering en kwaliteit op de lange termijn kan ik nog geen uitspraak doen.
Irene Frankfort
2 December 2023
robert knol
3 September 2023
Wij hebben bij ‘Van den Brink tegels’ onze tegels voor de badkamer gekocht. Het was een erg fijne ervaring; de showroom is netjes, schoon en ruim met meer dan voldoende keus. Je kunt er in alle rust rondkijken en precies als je vragen begint te krijgen, staat er iemand voor je klaar. Op een vriendelijke manier word je geholpen, zonder het gevoel te krijgen iets te moeten kopen. Niet alleen de liefde voor het vak, maar ook de harmonieuze sfeer is voelbaar bij dit fijne familiebedrijf. Wij waren echt blij verrast toen we hier kwamen, zo werd de lastige keus van materiaal weer leuk! De kwaliteit van de tegels is erg goed en ook de expertise en tevens nazorg zijn van hetzelfde niveau; zonder twijfel 5 sterren!
Trudy van de Lagemaat
11 Februari 2023
Leo van de Pol
15 December 2022
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
1 November 2020