Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional


Bent u op zoek naar tegels in Veenendaal voor uw hal, keuken, balkon of badkamer? Bij Corné van den Brink hebben we veel verschillende soorten tegels in ons assortiment die zorgen voor een gloednieuwe en frisse uitstraling. Deze zijn allemaal van hoge kwaliteit waardoor u er zeker van kunt zijn dat ze lang mee gaan. Weet u nog niet welke tegels het best bij uw situatie passen, kom dan gerust langs in onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u de tegels in zowel dag- als avondlicht bekijken. Zo weet u zeker dat u de juiste tegels plaatst. Uiteraard kunt u hier ook terecht als u adviezen nodig heeft.   

Een breed assortiment

Ons assortiment tegels in Veenendaal bestaat uit keramische tegels, natuurstenen tegels, mozaïektegels, wandtegels en vloertegels. De keramische tegels zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor in de badkamer of keuken vanwege hun waterafstotende eigenschappen. Natuurstenen tegels zijn daarentegen ideaal voor een robuuste look in de woonkamer of tuin. Mozaïektegels zijn perfect voor een bijzondere accentmuur of als decoratie in de badkamer. En wandtegels zijn een must-have voor in de keuken of badkamer.

Materialen tegels in showroom Veenendaal

Tegels plaatsen in Veenendaal

Bij Corné van den Brink doen we meer dan alleen het leveren van tegels binnen Veenendaal. Wij hebben namelijk professionals die de tegels ook voor u plaatsen op locatie. Uiteraard krijgt u bij ons eerst een uitgebreide offerte te zien die u vervolgens kunt controleren. De factuur krijgt u pas wanneer u tevreden bent over het werk wat wij hebben opgeleverd. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Dit is wat ons dé tegelspecialist binnen Veenendaal maakt. 

tegels plaatsen Veenendaal

Tegels voor iedere ruimte van het huis

De tegels zijn een erg belangrijk onderdeel van een ruimte en kunnen de sfeer en uitstraling flink bepalen. De juiste tegels kunnen namelijk zorgen voor een moderne, strakke uitstraling of u overspoelen met een gevoel van comfort en warmte. De rest van uw inrichting vult deze uitstraling slechts aan. Bij Corné van den Brink hebben we voor verschillende ruimtes tegels. Of u nu de badkamer, het balkon, de hal of de keuken wilt aanpakken. Het is belangrijk om goed na te denken over welke tegels het best bij uw ruimte in Veenendaal passen. Het is zonde als een vloer niet aansluit op de rest van het interieur. Smaken verschillen en dat is maar goed ook, anders zou heel Veenendaal dezelfde tegels hebben. Wij zorgen ervoor dat de wand- of vloertegels die u kiest, aansluit op uw smaak. En weet u nog niet helemaal welke kant u op wilt of wat uw smaak precies is? Dan helpen wij u met uw keuze.

Sottocer tegels

Bezoek onze showroom in Veenendaal

Dat iedereen zijn eigen smaak heeft, wil nog niet zeggen dat het kiezen van de juiste tegels voor uw ruimte in Veenendaal gemakkelijk is. Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. Bij Corné van den Brink beschikken we echter over een breed assortiment. In dit assortiment zitten vast en zeker tegels die perfect aansluiten bij wat u voor ogen heeft. Wij leveren tegels in verschillende kleuren, types en maten. Kom gerust langs bij ons in de showroom om de tegels in het echt te bewonderen en denk rustig na over uw keuze. De voordelen die u ervaart van onze showroom zijn:

  • Een overzicht van het assortiment
  • U kunt de structuur voelen
  • Wij geven gepast advies
  • Zekerheid over de tegels bij de rest van uw interieur
  • Heerlijk bakje koffie

Showroom Van Den Brink

Neem contact met ons op

Wilt u ervoor zorgen dat uw badkamer, balkon, hal of keuken er weer uitziet als nieuw met onze tegels van hoogwaardige kwaliteit? Neem dan gerust contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Indien u nog vragen heeft beantwoorden wij deze graag. 

Heb je een vraag?


Ontdek wat klanten vertellen...


van den Brink tegels
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Leo van de Pol
Leo van de Pol
07:25 15 Dec 22
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
Jasper van den brink
18:56 01 Nov 20
Bekijk alle beoordelingen
js_loader