Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional


Bent u op zoek naar tegels in Veenendaal voor uw hal, keuken, balkon of badkamer? Bij Corné van den Brink hebben we veel verschillende soorten tegels in ons assortiment die zorgen voor een gloednieuwe en frisse uitstraling. Deze zijn allemaal van hoge kwaliteit waardoor u er zeker van kunt zijn dat ze lang mee gaan. Weet u nog niet welke tegels het best bij uw situatie passen, kom dan gerust langs in onze showroom in Veenendaal. Hier kunt u de tegels in zowel dag- als avondlicht bekijken. Zo weet u zeker dat u de juiste tegels plaatst. Uiteraard kunt u hier ook terecht als u adviezen nodig heeft.   

Tegels plaatsen in Veenendaal

Bij Corné van den Brink doen we meer dan alleen het leveren van tegels binnen Veenendaal. Wij hebben namelijk professionals die de tegels ook voor u plaatsen op locatie. Uiteraard krijgt u bij ons eerst een uitgebreide offerte te zien die u vervolgens kunt controleren. De factuur krijgt u pas wanneer u tevreden bent over het werk wat wij hebben opgeleverd. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan. Dit is wat ons dé tegelspecialist binnen Veenendaal maakt. 

Tegels voor iedere ruimte van het huis

De tegels zijn een erg belangrijk onderdeel van een ruimte en kunnen de sfeer en uitstraling flink bepalen. De juiste tegels kunnen namelijk zorgen voor een moderne, strakke uitstraling of u overspoelen met een gevoel van comfort en warmte. De rest van uw inrichting vult deze uitstraling slechts aan. Bij Corné van den Brink hebben we voor verschillende ruimtes tegels. Of u nu de badkamer, het balkon, de hal of de keuken wilt aanpakken. Het is belangrijk om goed na te denken over welke tegels het best bij uw ruimte in Veenendaal passen. Niets is lelijker dan een vloer die niet aansluit op de rest van het interieur. Ieder zijn smaak is echter anders en dat is maar goed ook anders zou heel Veenendaal dezelfde tegels hebben. Wij zorgen ervoor dat de tegels die u kiest aansluit op uw smaak. En weet u nog niet helemaal welke kant u op wilt of wat uw smaak precies is? Dan helpen wij u met het doorhakken van de knoop.

Onze showroom in Veenendaal

Dat iedereen zijn eigen smaak heeft, wil nog niet zeggen dat het kiezen van de juiste tegels voor uw ruimte in Veenendaal gemakkelijk is. Er zijn veel zaken waar u rekening mee moet houden. Bij Corné van den Brink beschikken we echter over een breed assortiment. In dit assortiment zitten vast en zeker tegels die perfect aansluiten bij wat u voor ogen heeft. Wij leveren tegels in verschillende kleuren, types en maten. Kom gerust langs bij ons in de showroom om de tegels in het echt te bewonderen en denk rustig na over uw keuze. De voordelen die u ervaart van onze showroom zijn:

  • Een overzicht van het assortiment
  • U kunt de structuur voelen
  • Wij geven gepast advies
  • Zekerheid over de tegels bij de rest van uw interieur
  • Heerlijk bakje koffie

Showroom Van Den Brink

Neem contact met ons op

Wilt u ervoor zorgen dat uw badkamer, balkon, hal of keuken er weer uitziet als nieuw met onze tegels van hoogwaardige kwaliteit? Neem dan gerust contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Indien u nog vragen heeft beantwoorden wij deze graag. 

Heb je een vraag?