Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

29 november 2021

Marmerlook tegels in het interieur is één van de trends van het moment. Toch wordt marmer al eeuwenlang gebruikt als bouwmateriaal maar ook voor decoratieve doeleinden. De chique uitstraling van marmer zorgt ervoor dat marmerlook tegels nu steeds vaker te zien zijn in het interieur.

 

Toepassingen van marmerlook tegels

De meest voorkomende marmerlook tegels zijn wit en bevatten een ader- en kristalstructuur. Wij hebben de keramische marmerlook tegels niet alleen in de witte uitvoering, maar in meerdere kleuren beschikbaar. Zo is er een marmerlook tegel die past bij elk interieur design. Ook zijn de marmerlook tegels beschikbaar in verschillende formaten.

Wilt u de badkamer, keuken of andere ruimte betegelen met deze marmerlook tegels? De tegels zijn gemakkelijk te combineren met effen tegels en passen in verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke stijl met gouden elementen of juist een strakke moderne stijl met zwarte elementen. Maak met de marmerlook tegels elke ruimte uniek en naar uw eigen smaak.

 

Betaalbare luxe

Marmer is vaak terug te zien in luxe restaurants en hotels. Toch is de marmerlook toegankelijker dan het in eerste instantie lijkt. Wij bieden keramische tegels die niet gemaakt zijn van marmer, maar wel de uitstraling van marmer hebben. Deze tegels lijken hierdoor op marmeren tegels maar zijn een stuk betaalbaarder. Keramische tegels hebben als voordeel dat ze gemakkelijke schoon te maken en erg duurzaam zijn. Keramische marmerlook tegels bevatten een laag die beschermt tegen vlekken, vocht en zuren. Ideaal voor in uw badkamer, keuken of andere ruimte. 

 

Bekijk ons aanbod in onze showroom in Veenendaal

Bent u benieuwd hoe de keramische marmerlook tegels eruit zien? Kom langs in onze showroom in Veenendaal om de marmerlook tegels van 120 bij 120 centimeter in zowel de witte als de zwarte uitvoering te bekijken. Ook kunnen wij het tegelwerk voor uw nieuwe badkamer, keuken of andere ruimte realiseren met onze vakbekwame tegelzetters in Veenendaal. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.