Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Meer over het merk ‘Italgraniti’

Onze naam staat voor technische en esthetische uitmuntendheid, op de internationale markt is onze naam synoniem met porseleinen steengoed dat extreem hoge technische en esthetische prestaties biedt. We transformeren grondstoffen van topkwaliteit in keramische projecten die in staat zijn om de vele vereisten van een voortdurend evoluerende wereld te interpreteren.

Schale bant kunstmatige oplossingen uit en presenteert het product van diepgaand, creatief onderzoek door middel van gecoördineerde binnen- en buitenoppervlakken.
Grafische dynamiek, chromatische controle en bestudeerde metamorfe eigenschappen worden allemaal onthuld op het nieuwe oppervlak, dat goed uitgebalanceerd maar vooral authentiek is.

Met zijn uitgebreide keramische knowhow interpreteert Icône Bleu moderne architectonische oppervlakken op een gloednieuwe manier.
De prachtige afmetingen van 120×120 cm vormen een integraal onderdeel van een onderzoekspad dat vorm en inhoud verhoudt. De grote modules ondersteunen de getextureerde bewegingen, de zachte kleurvariaties dragen bij aan de continuïteit en harmonie van de hele ruimte.

Bekijk ze in onze showroom

 

Logo Italgraniti
Donkere vloertegels Italgraniti

Shale

Italgraniti Shale beheerst de natuurlijke essentie van leisteen en creëert een intens nieuw porseleinen aardewerk.

Vloertegels Italgraniti

Shale

Badkamertegels Italgraniti

Shale

Tegels woonkamer

Icone Bleu

Icône Bleu viert een van Europa's mooiste steenmaterialen, Belgisch Hardsteen. Italgraniti heeft zijn inspirerende materiaal geherinterpreteerd met behoud van zijn geologische geschiedenis met harmonieuze kleurvariaties en een heldere microkorrel.

Donkere tegels Italgraniti

Icone bleu

Badkamertegels Italgraniti

Icone bleu

Bent u opzoek naar meer inspiratie?
Kom vrijblijvend langs in onze showroom.

Ontdek wat klanten vertellen...


van den Brink tegels
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Leo van de Pol
Leo van de Pol
07:25 15 Dec 22
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
Jasper van den brink
18:56 01 Nov 20
Bekijk alle beoordelingen
js_loader