Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Meer over het merk ‘La Cueva’

Combineer jouw favoriete stijlen. Alle La Cueva series kunnen gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd. Kies je voor een warme, trendy, exclusieve of juist industriële interieurstijl? Laat je inspireren door La Cueva.

Natuurlijke elementen: Geïnspireerd op de natuurlijke elementen hout, (Belgisch) hardsteen en marmer.

Puur en duurzaam: Keramiek is een natuurlijk materiaal. Volledig recyclebaar en het bevat geen plastic.

Warm en koud: Tegels bieden de perfecte basis voor zowel verwarmen als koelen.

Bekijk ze in onze showroom

Logo La Cueva

Dutch Wood

Houten tegels in twee populaire tinten. Creëer de warme uitstraling van een echte (eiken)houten vloer, zonder het bijkomende onderhoud. De Dutch Wood tegels komen in elk interieur tot hun recht.

Dutch Wood

Dutch Marble

Tegels met de exclusieve uitstraling van marmer. De kenmerkende aderstructuur zorgt voor een chique, tijdloze uitstraling. Ontdek de kleuren van de hoogwaardige Dutch Marble tegels.

Dutch Stone

Een krachtige mix van stone- en betonlook tegels. Kies je voor rustige accenten of juist voor een uitgesproken karakter? Ontdek de vijf kleuren van de aansprekende Dutch Stone serie.

Dutch colors

Speelse vormen in trendy kleuren. Deze serie is helemaal van nu en geschikt voor het creëren van diverse ruimtes. Goed te combineren met de rest van de La Cueva collectie. Ontdek de kleuren en vormen van de Dutch Colors serie.

Dutch Marble

Bent u opzoek naar meer inspiratie?
Kom vrijblijvend langs in onze showroom.