Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

3 februari 2020

 

Bedenk hoe een doorsnee badkamer eruit ziet. Zowel op de vloer als tegen de wanden vindt u badkamertegels. Dit zijn de grootste oppervlakten en dus het meest zichtbaar. Dat kan maar één ding betekenen: De tegels bepalen voor het grootste gedeelte het aanzicht van uw badkamer. Wilt u dus een industriële look met betonlook tegels, een moderne, of juist een landelijke badkamer met marmeren tegels? Wij geven u advies over welke badkamertegels daar het beste bij passen!

Tegels voor een industriële badkamer

Een industriële badkamer heeft een stoer en rauw karakter. Dit krijgt u het beste voor elkaar met betonlook badkamertegels. Onbedekt, echt beton is stevig, sterk en stabiel, maar niet per se heel geschikt voor de badkamer. Het is namelijk niet makkelijk schoon te maken. Daarnaast glijdt water moeilijk naar beneden, omdat beton niet glad is. Daardoor ontstaan schimmelplekken in de muur. Badkamertegels met betonlook lossen deze problemen op. U heeft namelijk alle voordelen van tegels met de uitstraling van beton. Ideaal voor de industriële badkamer.

Tegels voor een moderne badkamer

In een moderne badkamer kunt u met betrekking tot de tegels meerdere kanten op. Met strakke, witte- of antraciete tegels zit je altijd goed. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden dan dat. Zo zijn vooral witte tegels erg goed te combineren met houtlook badkamertegels. Dit zijn normale tegels die zijn voorzien van een houtlook uitstraling. Rond deze houtlook tegels is de afgelopen paar jaar een echte trend ontstaan. Voordat deze technologie ontwikkeld was, zag men immers bijna nooit houten vloeren of muren in de badkamer. Dat is namelijk ongeschikt voor vochtige omgevingen. De houtlook tegels lossen dit probleem op en passen daarom perfect in een moderne badkamer.

Tegels voor een landelijke badkamer

Een landelijke badkamer wordt vooral gekenmerkt door de natuurlijke en rustige uitstraling. De perfecte badkamertegels voor een landelijke badkamer bestaan daarom ook uit natuursteen. Denk aan graniet of marmer tegels. Ook hier zijn de houtlook badkamertegels een mooie aanvulling. Ook hout is uiteraard een natuurlijk materiaal en past daarmee perfect bij een landelijke uitstraling.

Kijk in onze showroom

In onze showroom staan veel van onze tegels ten toon gesteld, U kunt daar op uw gemak een kijkje nemen om te ervaren welke tegels het beste bij u passen. Wij zijn dan natuurlijk beschikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Als u ons ondertussen wilt bereiken, kunt u altijd contact met ons opnemen.