Hoge kwaliteit tegels

Van tegels uitkiezen tot plaatsen

Advies op maat van een professional

Op zoek naar een nieuwe keukenvloer of badkamervloer? Of zoekt u een specialist die een keuken in zijn geheel kan plaatsen of de badkamer kan verbouwen? Tegelspecialist Van den Brink in Veenendaal helpt u daar graag bij. Als tegelspecialist geven we deskundig advies om het beste uit uw badkamer, keuken, hal of andere ruimte te halen.

Tegels in alle soorten, maten en stijlen

Het is niet gemakkelijk om de juiste tegels te kiezen voor bijvoorbeeld uw badkamer of keukenvloer. Een goede keuze maken, doet u in onze tegel showroom. Kies de juiste kleur, vorm en textuur, met behulp van persoonlijk advies van de tegelspecialist. Combineer verschillende tegels en maak een voorstelling hoe dat er bij u thuis uit komt te zien. In onze showroom is er genoeg keuze. U kunt hier een afspraak maken om de tegel showroom te bezoeken!

Showroom Van Den Brink

Tegels voor elke locatie in huis

Tegels zijn niet alleen zeer geschikt voor in de badkamer of keuken. Ook in bijvoorbeeld de woonkamer of op het balkon komen onze tegels mooi uit. Hieronder ziet u de voordelen van tegels in uw huis.

  • Tegels zijn duurzaam en makkelijk in onderhoud;
  • Tegels kunnen tegen een stootje. Daarom zijn tegels ook ideaal met kinderen of huisdieren;
  • Daarnaast zijn tegels gemakkelijk schoon te maken.

Waar moet u op letten bij de aankoop van tegels?

Als tegelspecialist helpen we u graag met het kiezen van de juiste tegel voor de juiste plek. Hieronder leggen wij kort uit waar u op kunt letten bij de aanschaf van tegels.

Badkamertegels

Badkamertegels moeten perfect bij de inrichting van uw badkamer passen. Daarnaast is veiligheid natuurlijk ook van belang. Hiervoor kijken we naar de structuur van de tegel. Als tegelspecialist adviseren we u hier graag over.

Tegels in de hal

De hal is de eerste plek die de bezoeker van uw huis te zien krijgt. Grijp de kans om een goede eerste indruk te maken met mooie tegels! Omdat er misschien wel eens met vieze schoenen door de hal wordt gelopen, is het belangrijk dat de tegels goed schoon te maken zijn en genoeg grip hebben.

Balkontegels

Wanneer het balkon de enige mogelijkheid is om buiten te zitten, moet deze wel sfeervol ingericht zijn. Maak er een fijne plek van om van de buitenlucht te genieten. Kies voor tegels die helemaal passen bij de uitstraling van het balkon.

Keukentegels

Bij het kiezen van een nieuwe keuken, mogen mooie keukentegels niet ontbreken. De keuze voor het juiste materiaal, structuur en de onderhoudsvriendelijkheid is niet eenvoudig gemaakt. In onze tegel showroom geeft de tegelspecialist u graag persoonlijk advies.

Tegelspecialist: meer dan alleen leverancier

Bij ons kunt u voor meer terecht dan alleen onze kwalitatieve stenen. Als tegelspecialist denken we met u mee over de keuze van de tegels en geven we advies. U bent daarnaast altijd welkom in onze showroom voor inspiratie.

Volledige ontzorging

Heeft u plannen voor het verbouwen van uw badkamer of het leggen van een nieuwe vloer in uw keuken of hal? Dan bent u misschien niet alleen op zoek naar nieuwe tegels, maar ook naar hulp in het demonteren van oude badkamermeubels en het verwijderen van oude tegels. Bij Van den Brink kunnen we u stap voor stap helpen, u wordt volledig ontzorgd. We kunnen u onder andere helpen bij het:

  • Demonteren van uw oude badkamer, inclusief verwijderen van de huidige tegels;
  • adviseren over de nieuwe tegels in onze showroom;
  • leveren van de nieuwe tegels;
  • monteren van de nieuwe tegels door de tegelspecialist;
  • monteren en installeren van uw nieuwe badkamermeubels.

Indien u dat wenst, kunnen we natuurlijk ook slechts één of enkele van de hierboven genoemde stappen voor u doen. In overleg is er van alles mogelijk!

Geen verrassingen

Voordat u de knoop doorhakt, krijgt u een uitgebreide offerte die u eerst kunt controleren. Als deze akkoord is, gaan wij aan de slag. Na het plaatsen van de tegels, ontvangt u een duidelijke factuur. Zonder verrassingen.

Neem contact met ons op

Met meer dan 20 jaar ervaring is Tegelspecialist Van den Brink een begrip in Veenendaal en omstreken. Als tegelspecialist geven we deskundig advies om het beste uit uw badkamer, keuken, hal of andere ruimte te halen! Kom voor deskundig advies langs in onze showroom. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Tot ziens bij tegelspecialist Van den Brink in Veenendaal!

Heb je een vraag?


Ontdek wat klanten vertellen...


van den Brink tegels
5.0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
powered by Google
Leo van de Pol
Leo van de Pol
07:25 15 Dec 22
vd Brink tegels heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het personeel van vd Brink heeft de badkamer erg netjes geplaatst. Het personeel is vriendelijk, netjes en maken op zijn tijd ook een praatje wat ook gezelligheid brengt. De ingehuurde installateur is MvW is erg goed in zijn werk, regelt alles goed en als je een extra klusje hebt dan lost hij dit gelijk op. Kortom: een goede samenwerking met vd Brink en een mooi eindresultaat, bedankt!
Jasper van den brink
Jasper van den brink
18:56 01 Nov 20
Bekijk alle beoordelingen
js_loader